GPS tocht Borkum

GPS tocht op Borkum

Welkom op Borkum, het grootste en meest westelijke eiland van de Duitse Waddenzee! Bent u op zoek naar een unieke manier om het eiland te verkennen en tegelijkertijd plezier te hebben met uw familie of vrienden? Dan is onze interactieve GPS-tocht met de spellen app iets voor u!

Onze GPS-tocht begint in het dorpje, waar u onze speciale app kunt openen op uw smartphone of tablet. De app bevat alle instructies die u nodig heeft om de tocht te voltooien en biedt bovendien verschillende uitdagende spellen en opdrachten die u onderweg kunt uitvoeren.

Tijdens de tocht ontdekt u de mooiste plekjes van het eiland en leert u meer over de geschiedenis, cultuur en natuur van Borkum. De app leidt u langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van het eiland, zoals de vuurtoren, de oude vuurtoren en de strandpromenade. Onderweg komt u ook langs enkele minder bekende maar even mooie plekjes die u anders misschien zou missen.

De spellen en opdrachten in de app maken de tocht extra leuk en uitdagend. Zo moet u bijvoorbeeld op zoek naar verborgen aanwijzingen, raadsels oplossen of foto-opdrachten uitvoeren. De app houdt bij hoeveel punten u verdient en welk team de meeste punten heeft aan het einde van de tocht wint een prijs!

Onze GPS-tocht is geschikt voor alle leeftijden en vereist geen speciale kennis of vaardigheden. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone of tablet met internetverbinding en een gezonde dosis nieuwsgierigheid en avontuur!

Dus waar wacht u nog op? Boek onze interactieve GPS-tocht met de spellen app en maak van uw verblijf op Borkum een onvergetelijke ervaring vol plezier en ontdekking!