Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik een speurtocht spelen?

Onze speurtochten zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Je kan elk moment van de dag starten. Voor een optimale spelbeleving is het verstandig om een speurtocht met daglicht te spelen.

Hoeveel spelers kunnen tegelijkertijd spelen?

We hanteren geen limiet op het aantal spelers, echter adviseren we om maximaal met 4 spelers één speurtocht te spelen. Ben je met een grotere groep, splits dan op in meerdere teams en speel per team een spel.

Kunnen teams tegen elkaar spelen?

Speurtochten zijn in de waddenspellen.app met elkaar te koppelen. In de speur.app komt de klassement-optie dan beschikbaar, teams zien elkaars voortgang en score.

Zijn de speurtochten geschikt voor kinderen?

De speurtochten "Inspecteur Wadden" en "Eilander Speurtocht" zijn geschikt voor de hele familie, waarbij jonge speurders (vanaf 7 jaar) goed mee speuren.

Moet ik een app installeren op mijn mobiel?

Nee hoor, de speurtochten werken met een waddenspellen.app (web app) in de browser van je mobiele telefoon. In principe kun je thuis al inloggen op de waddenspellen.app om alvast de instructies te lezen en je voor te bereiden.

Waarom staat de waddenspellen.app niet in de app-stores?

Waddenspellen.app is een website en webapp; geen native app. Waddenspellen.app is niet te downloaden via de app-stores van Apple of Google. Je kunt de webapp wel installeren op een Android telefoon door op de downloadmelding te klikken zodra je de webapp opent op je telefoon. Op je iPhone kun je dat doen door op de ‘Delen’-knop te drukken en ‘Toevoegen op beginscherm’ te kiezen.

Hoeveel batterijpercentage heb ik nodig?

De waddenspellen.app gebruikt de gps van de mobiele telefoon en heeft een internetverbinding nodig. Over het algemeen verbruikt een speurtocht 50% batterij. Het is verstandig om een speurtocht met minimaal 75% batterij te beginnen.

Hoeveel data verbruikt een speurtocht?

Tijdens een speurtocht wordt ongeveer 10 tot 25Mb aan data verbruikt.

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie?

We bieden diverse betalingsmogelijkheden voor onze speurtochten, waaronder: iDEAL, Creditcard (Amex, Visa, Master), Apple Pay en Google Pay. 

Hoe neem ik contact met jullie op?

Wij zijn te bereiken via info@waddenspellen.nl, of via telefoon op nummer 085 401 70 81.

Wat zijn de openingstijden van jullie klantenservice?

Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 19:00.