GPS tocht Schiermonnikoog

GPS tocht op Schiermonnikoog

Welkom op Schiermonnikoog, een prachtig eiland dat deel uitmaakt van het Waddengebied en bekend staat om zijn rust, natuur en uitgestrekte stranden. Maar wist je dat je het eiland ook op een interactieve manier kunt ontdekken? Bij Waddenspellen kun je een GPS-tocht boeken, waarbij je op een leuke en uitdagende manier het eiland verkent.

De GPS-tocht van Waddenspellen is een interactief spel waarbij je met behulp van de GPS verschillende opdrachten moet uitvoeren. Samen met je team ga je op zoek naar waypoints, die verspreid zijn over het hele eiland. Bij elk waypoint vind je een opdracht die je moet oplossen. Zo moet je bijvoorbeeld een foto zoeken van een bijzondere boom, een raadsel oplossen of een uitdaging aangaan met een andere groep.

Het leuke aan de GPS-tocht is dat je zelf kunt bepalen welke route je neemt. Je kunt er dus voor kiezen om de bekende paden te volgen, maar je kunt ook juist de minder bekende plekjes van het eiland ontdekken. Zo kom je op plekken waar je normaal gesproken niet snel zult komen en leer je het eiland op een heel andere manier kennen.

De GPS-tocht is geschikt voor jong en oud en voor groepen van 2 tot 50 personen. Het spel duurt ongeveer 2 uur, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er langer over te doen en onderweg lekker te picknicken of een strandwandeling te maken.

Waddenspellen zorgt ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Ook krijg je een kaart van het eiland in de app en de locatie van je opdrachten te zien. En als je er echt niet uitkomt, kun je altijd contact opnemen met Waddenspellen.

Kortom, de GPS-tocht van Waddenspellen is een leuke en uitdagende manier om Schiermonnikoog te ontdekken. Of je nu met je gezin, vrienden of collega's op pad gaat, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Boek snel je GPS-tocht en ontdek het eiland op een unieke manier!