GPS tocht Vlieland

GPS tocht op Vlieland

Welkom op Vlieland, een prachtig Nederlands Waddeneiland met een unieke natuur en een rijke geschiedenis. Maak je klaar voor een avontuurlijke en interactieve GPS-tocht door de mooiste plekjes van dit eiland!

Onze GPS-tocht begint in het dorpje van Vlieland, waar je op je smartphone een kaart van het eiland kan zien. Het doel van de tocht is om een geheimzinnige schat te vinden die ergens op het eiland verborgen ligt. Je krijgt onderweg verschillende uitdagingen en opdrachten die je moet voltooien om aanwijzingen te krijgen en uiteindelijk de schat te kunnen vinden.

De tocht neemt je mee door de prachtige duinen, bossen en stranden van Vlieland. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden, zoals het oude fort, de vuurtoren en de historische bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Ook leer je meer over de flora en fauna van het eiland en de rijke geschiedenis van Vlieland.

Het leuke van deze GPS-tocht is dat je het tempo en de route helemaal zelf kunt bepalen. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt en zelf kiezen welke uitdagingen je wilt aangaan. Ook is er een competitie-element toegevoegd. Als je wilt, kun je het opnemen tegen andere deelnemers en proberen om als eerste de schat te vinden.

De GPS-tocht is geschikt voor jong en oud en kan worden gedaan in groepen van twee tot zes personen. Het is een perfecte activiteit voor een dagje uit met vrienden of familie. Ook voor bedrijfsuitjes en teambuilding is deze tocht een echte aanrader.

Kortom, ben je op zoek naar een avontuurlijke en interactieve manier om Vlieland te verkennen en meer te leren over de geschiedenis en natuur van dit prachtige eiland? Boek dan nu onze spannende GPS-tocht en ga op zoek naar de verborgen schat!